Oscarin lintu- ja kalastusblogi

Kysy linnuista tai kaloista

Moikka, tiedän varsinkin linnuista jo aika paljon. Voit kysyä minulta asioita ja yritän sitten vastailla kykyjeni mukaan:)

7 ajatuksia “Kysy linnuista tai kaloista”:sta

 1. Mikko

  Voisitko kertoa, että oletko rantasipin lisäksi pelastanut muita lintuja? Mistä muuten erotat harmaalokin ja selkälokin?

 2. Ami

  Moi Oscar

  Tosi kiinnostava vapautusvideo täällä! Oletko koskaan saanut mitään lintua kesytettyä? Minkä linnun haluaisit mieluiten kesyttää? Voisitko selvittää, voisiko Ruissalossa nähdä sellaisen kauniin linnun kuin tikli? Millainen olikaan sen levinneisyysalue? Luin muuten, että sepelkyyhkyillä voi olla YHDESSÄ kesässä jopa KOLME kertaa poikaset! Hauskaa nähdä, miten monet poikaset meidän kotipuun sepelkyyhky saa. Kysymyksiä on aika monta, mutta kiva, jos ehdit vastailla niihin. Terkkuja, Äiti

 3. Ami

  Sellainen tärkeä kysymys vielä, että jos huomenna päästään saareen, niin mikä lintu olisi hienointa nähdä siellä ja saada vaikka valokvakin? Mitä lintuja uskot, että ainakin nähdään?

 4. Ami

  Kun ehdit, niin haluaisin tietää, kumpi telkistä on uros ja naaras: onko uroksella enemmän valkoista väriä ja naaras tummempi vai toisinpäin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 + = 14