Oscarin lintu- ja kalastusblogi

Havainnot Anomaassa

10 ajatuksia “Havainnot Anomaassa”:sta

  1. Riitta ja Heikki Taivalmaa

   Hei,
   täällä Anomaassa on nähty: mustarastaita, närhi, joutsenia ja kaksi palokärkeä oli pihalla tänään. Jäät eivät vielä ole lähteneet, lunta ei ole enää yhtään maassa. Vaari on asentanut rantaan laiturin viereen pojille katiskan laskukiven, toivottavasti pysyy paikallaan.

 1. Riitta ja Heikki Taivalmaa

  Hei, sinulla on hienoja kuvia ja videoita blogissasi. Oletteko olleet viikonloppuna saaressa? Oletko bongaillut lintuja Naantalissa?

   1. Riitta ja Heikki Taivalmaa

    Heippa, lämmitettiin rantasauna ekan kerran 31.3.2014. Rannassa kuului suopellolta kurkien, teerien ja joutsenten ääniä. Kaksi joutsenta lensi iso-mummulan kivilaiturin sulaan. Tänään 1.4.2014 on rannasta sulanut jää kokonaan pois. Rantapuissa on ollut neljä harakkaa.

 2. Riitta ja Heikki Taivalmaa

  Hei Oscar ja onnea 9-vuotiaalle päivänsankarille. Mitä näit saaressa? Miten supin metsästys onnistui? Mummilan rannassa oli tänään 3 joutsenta ja 20 sorsaa ja telkkä pariskunta.
  Sinun pitää tulla valokuvaamaan niitä.
  Terveisin mummi ja vaari

 3. Riitta ja Heikki Taivalmaa

  Heippa,
  Anomaassa on nähty pääskysiä. Kanadan hanhet ovat myös rantautuneet. Sorsia on aika paljon. Telkkä on hautomassa rannan pöntössä kohta sen poikaset tulevat veteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

79 − = 78