Oscarin lintu- ja kalastusblogi

Oscarin lintu- ja kalastusblogi

Hei,

Olen 8-vuotias turkulainen linnuista ja kalastuksesta kiinnostunut nuori. Laitan tänne kuvia ja juttuja aina kun ehdin. Alla kuva minusta ja sepelkyyhkystä. Katso myös video, jossa Rantasipin vapautus. Se oli joutunut kuivalla maalla olevaan katiskaan.

lintutieteilija

 

sepelkyyhky

8 ajatuksia “Oscarin lintu- ja kalastusblogi”:sta

 1. Riitta ja Heikki Taivalmaa

  Hei, Oscar

  Olitko ottanut itse valokuvan? Nyt kun talvi menee ohitse ja muuttolinnut tulevat Naantaliin, saat otettua hienoja kuvia linnuista. Oletko jo nähnyt joutsenia?

  Terveisin Mummi

 2. Ami

  Moi Oscar

  Kivan näköinen blogi sulla! Sit kun täytät 9, muista muuttaa sun ikä oikeaksi, koska sullahan on synttärit tosi pian. Mitä toivoitkaan lahjaksi? Kun oot lintumies, niin kerrotko vielä, mistä erottaa sepelkyyhkyn ja turkinkyyhkyn toisistaan?

  1. Oscarin blogi Kirjoittaja

   toivon 50€ syntymäpäivä lahjaksi ja turkinkyyhkyn ja sepelkyyhkyn erottaa siitä että turkinkyyhkyllä on kaulassa mustaa ja sepelkyyhkyllä valkoista kaulassa ja sepelkyyhky on isompi.

 3. Ami

  Moi Oscar, luuletko, että Iso-Kaskiseen voisi joskus eksyä koskikara? Voistko vielä tarkistaa uudemmasta kirjasta sen levinneisyysalueen? Mitä muita närhen näköisiä lintuja olikaan? Siis erinimisiä mutta närhen värisiä? Hyvä, että otettiin se lyhde. Voi olla, että voisi viedä viikonloppuna saareenkin, koska sitä minkki ei ehkä veisi. Terkkuja!

 4. Riitta ja Heikki Taivalmaa

  Hei, vaari näki tänään kapisen supikoiran, oli kuulemma tosi ikävän näköinen. Linnut ovat pysytelleet ruokintapaikalla, uusia lintulajeja ei ole näkynyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 + 3 =